Міжнародне велораллі "100 кілометрів Слави"

 Мешканці України та Одеси зокрема дуже шанують традиції, що беруть початок з минулого, і всіляко намагаються їх підтримувати і розвивати. 

Особливо популярним стало Міжнародне велораллі "100 кілометрів Слави", яке організовують щороку напередодні Дня визволення Одеси від фашистських загарбників. 

Джерело: http://mahnovicktor.mypage.ru/mjnarodne_velorall_100_klometrv_slavi.html

Ось уже третій рік поспіль компанія "Євротермінал" теж вносить свою лепту в розвиток цієї чудової традиції виступаючи меценатом велораллі. Існує два варіанти маршруту - піший, для тих, хто вважає за краще прогулянку велосипеду, за програмою "100 кілометрів Слави за 24 години" і велораллі "100 кілометрів за 10 годин". І той і інший варіанти охоплюють вулиці міста, на яких встановлені пам'ятники і монументи, зведені на колишніх рубежах Одеської оборони. Участь може брати кожен бажаючий людина не тільки з України, а й з інших країн - велораллі вже давно масштабувати за межі національної території і щороку приймає гостей з різних куточків світу - Білорусі, Німеччини, Польщі, Молдови.Захід починається з покладання квітів до пам'ятника в парку Шевченка і урочистого відкриття. Після досягнення фінішу і закінчення гонки проводиться низка культурно-мистецьких та розважальних заходів з солодкими і смачними сюрпризами - так, наприклад, компанія "Євротермінал" представляє великий торт, яким можуть пригоститися всі учасники.Бажаючі брати участь в гонці, професіонали і любителі, повинні мати власне справний транспортний засіб (велосипед) і мати захисний шолом для безпечної їзди. Протягом всього маршруту велосипедистів супроводжують волонтери для допомоги в непередбачених ситуаціях, а вздовж усього шляху присутні пункти обігріву і харчування. З 2017 року всі стало ще більш автоматизовано - за підтримки "Євротермінал" було розроблено додаток, за допомогою якого кожен учасник може покликати на допомогу завдяки геолокації, що підвищує безпеку спортсменів. Всі гонщики доїхав до фінішу, незалежно від показаного результату нагороджуються дипломами та медалями учасника.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.