Мультимодальний логістичний комплекс «Євротермінал»

 У жовтні Одеський морський порт відвідав посол Європейського Союзу в Україні Хьюг Мінгареллі. Особливу зацікавленість гостя викликав Мультимодальний логістичний комплекс «Євротермінал», де знаходиться на його території знаменитий «АвтоХаб». Тоді Мінгареллі заявив, що адміністрації порту слід постійно контактувати з бізнес-структурами, щоб адаптувати свої можливості під комерційні потреби.



Джерело: 

http://mahnovicktor.mypage.ru/32522792.html

«Одним з найважливіших завдань Одеського порту спільно з митницею є удосконалення митних процедур, реформування митної служби. Ми готові поділитися своїм досвідом у всіх питаннях, що стосуються спрощення контрольних процедур, вдосконалення роботи митних органів. Тому що в України є величезний потенціал », — сказав посол.

Сказано зроблено. Сьогодні успішним підсумком епохальної зустрічі і показником того, що бізнес прислухався до настанов міжнародного політика, можна назвати стрімкий розвиток «Євротермінал». Тепер майже всі митні та доглядові операції проводяться на території «Сухого порту» по оптимізованої схеми. Яскравий приклад — «АвтоХаб», що функціонує за принципом Єдиного вікна, коли митники, прикордонники, представники філії сервісного центру МВС України, органу сертифікації транспортних засобів, експерти з організації з визначення ринкової вартості ввезених автомашин, співробітники філії «Укргазбанку», а також страхових компаній працюють на одному майданчику. Це значно спрощує митне очищення і оформлення автомобіля, ввезеного з-за кордону на територію «Євротермінал».

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.