Лист міжнародних автомобільних перевізників України

 Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України висловлює свою вдячність директору Євротермінал і звертається з наступним. 

electric-car-royalty-free-image-1584200143.jpg?resize=980:*

Джерело: https://gazeta.ua/ru/articles/promotion/_evroterminal-i-zabota-o-perevozchikah-kompaniya-otkryla-edinyj-ofis/1005312

Протягом багатьох років учасники Асоціації, водії, які здійснюють перевезення контейнерів з і в Одеський морський торговий порт скаржилися на незадовільні побутові умови при проходженні процедур оформлення. І в зимову холоднечу, і в літню спеку водії були змушені годинами стояти в очікуванні оформлення документів в непридатних та некомфортних умовах. 

За інформацією Регіонального Ради автомобільних перевізників Одеської області, в цьому році компанією "Євротермінал" були проведені необхідні будівельні роботи і створені чудові побутові умови для водіїв, які проходять бюрократичні процедури при перевезенні контейнерів в / з Одеського порту. 

Секретаріат АсМАП України та Регіональна Рада щиро дякують Вам і членів Вашої команди за розуміння та оперативне реагування на пропозиції перевізників щодо поліпшення умов праці ". Але на цьому поліпшення не закінчуються! За словами директора Накопичувальної транзитних Майданчики (НТП) Вадима Граматика, компанія "Євротермінал" вже працює над розширенням Єдиного офісу та збирається реалізувати окрему стаціонарну структуру для оператора контейнерного перевалки "ХТО", який, на сьогоднішній день, є найбільшим в Україні.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.