Активне масштабування депо «Євротермінал»

 



Відкриття депо співзвучно з головною метою розробників «Євротермінал» — збільшити швидкість вантажообігу і залучити додаткові обсяги вантажних потоків. До слова, на сьогоднішній день, як каже ген. директор компанії Олександр Ейсмонта, на освоєної площі в 28 гектарів, крім депо, функціонують накопичувальна транзитна майданчик (НТП), внутрішні дороги, вантажний комплекс з оглядової рампою на 20 вікон, комплекс по обробці консолідованих вантажів (LCL), а також тальманської, диспетчерські та офісні приміщення для експедиторів, брокерів та інших учасників ринку портової логістики. 

Джерело: http://mahnovicktor.mypage.ru/32522894.html

Також на території «Євротермінал» розташовані два відділи митного оформлення, МРЕВ, лабораторія по сертифікації легкових автомобілів на відповідність національним стандартам, портові служби, проект «АвтоХаб», а також складські приміщення та майданчики. 

Вже в перші два місяці своєї роботи, депо прийняло і опрацювало 2134 порожніх контейнерів. Тоді площа, яка становила 1,5 га, була розрахована на дві тисячі Twentyfoot Equivalent Unit (TEU) — тобто двадцяти футових контейнерів. Через три роки розміри складського приміщення збільшилися до п'яти гектарів і в ньому можна було розмістити вже 10 тисяч TEU. Активне масштабування депо «Євротермінал» спочатку віщувало успіх портового сховища, який ми бачимо сьогодні — це висока пропускна здатність контейнеровозів, постійне розширення площ і встановлення міцного ділового співробітництва з вантажовідправниками по всьому світу. Тепер залишається тільки чекати, коли «Євротермінал» повідомить громадськості, що депо єдиного в Україні «Сухого порту» побило свій новий рекорд.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.