Найшвидший електрокар в світі - хорватський гіперкар Rimac C_Two

 У той час, як майбутнє "найшвидшого електрокара планети" Tesla Roadster другого покоління залишається туманним, а терміни початку серійного виробництва знову відкладаються, маленька приватна компанія з Хорватії під назвою Rimac, повним ходом проходить процес випробувань передпродажних примірників гіперкара Rimac C_Two. Це означає, що вже в цьому році перші покупці зможуть відчути рекордну динаміку 1,85 секунд в розгоні "0-60 миль / год" на серійному електрокарі, новини від АвтоХаб Евротерминал. 

А поки хорватському гіперкару належить розім'ятися в "веселих стартах" із зарядженим варіантом Tesla Model S Plaid Plus із заявленою динамікою 1,9 секунд до "шістдесяти", яка також побачить світ в цьому ж році. Джерело: https://politiko.ua/blogpost156664

Якщо Tesla навряд чи зможе здивувати унікальністю дизайну і технологій, то Рімац - це стовідсотковий концентрат інженерних і дизайнерських сюрпризів.

Менш ніж за рік творцям Rimac вдалося не тільки завершити будівництво нового заводу в Велико-Т'рговіще, але і випустити першу партію прототипів для краш-тестів і обкатки технологій для сертифікації. В даний час перші передсерійні екземпляри проходять серію дорожніх тестів на вимірювальних стендах і дорогах загального користування.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.