Каліфорнія: Самостійні машини не можуть бути на дорогах без водіїв

 Найбільший автомобільний ринок Сполучених Штатів Каліфорнія в середу опублікував проект правил щодо самокерованих автомобілів, який вимагає наявності посвідченого водія в салоні автомобіля на випадок невдалого плану, який підкреслює безпеку, делиться новостями компанія Евротерминал



Положення Департаменту автомобільних транспортних засобів покликані допомогти розвивати зароджувану, але швидкозростаючу автономну індустрію транспортних технологій, одночасно дозволяючи традиційним автомобільним компаніям та новим учасникам, таким як Alphabet Inc. та Apple Inc., безпечно розгортати свої самохідні машини вже в розвитку. https://politiko.ua/blogpost156713


Каліфорнія була в авангарді швидкозростаючої автономної індустрії автомобілів, що підживлюється технологічними компаніями в Кремнієвій долині, і є однією з небагатьох штатів, які прийняли правила, що дозволяють проводити випробування автомобілів на самохідних автомобілях на дорогах загального користування.

В даний час 11 компаній мають дозволи керувати автономними транспортними засобами на дорогах загального користування в штаті, за умови, що в машині є посвідчений водій.


Запропоновані правила вимагають сертифікації та тестування сторонніх виробників для автовиробників, а також регулярні звіти до DMV протягом трьох років. Дані цього тестування будуть використані для інформування про майбутнє регулювання, зазначає DMV.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.