Найдорожчий електромобіль і найбільший страх

 У хороших комплектаціях і з великим запасом ходу «зелені» авто стали продаватися за доступними цінами тільки відносно недавно. До цього вони перебували виключно у високому ціновому сегменті і лякали не тільки своєю вартістю, але і зайвої технологічністю. Більшість зацікавлених людей побоювалися не тільки зупинитися з розрядженою батареєю десь посеред дороги, а й «потрапити» на дорогий ремонт, ділиться новинами АвтоХаб Евротерминал

Сьогодні всі ці страхи і проблеми залишилися в минулому. Електромобілі стали не тільки доступними, а й недорогими в змісті. Зарядити своє авто тепер можна на парковці майже будь-якого торгового центру і АЗС. Крім цього, «паливо» обходиться значно дешевше, ніж бензин або дизель. Незважаючи на те, що, як виявилося, електрокари набагато рідше потребують ремонту, обслуговуючих сервісів стало більше.

Хоч багато автовиробників і намагаються створити доступні для більшості покупців моделі електромобілів, преміум-сегмент авто не залишається без представників, причому навіть не самої першої свіжості. Так хто ж удостоївся звання найдорожчого електрокара в світі?


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.