«Мемуарист» - банк спогадів



Проект «Мемуарист» - некомерційний інтернет-сервіс, призначений для вільної публікації спогадів, щоденників і мемуарів з точною прив'язкою до місця на карті і до дати по календарю. 

Це робить портал зручним для пошуку, а також надійним і доступним сховищем текстів і фотографій з особистих архівів для всіх бажаючих, ділиться компанія Евротерминал в рамках соціального проекту Міжнародного велораллі «100 кілометрів по Поясу Слави за 10 годин»

За допомогою вбудованої функції онлайн-перекладу Google Translate можна перекладати тексти подій на будь-який з 50 основних мов світу. Також реалізований багатомовний інтерфейс введення текстів для користувачів у всьому світі. Вже підключено 5 мов: російська, німецька, англійська, болгарська і український.

Систематизація матеріалів - прив'язка до дати і до місця на карті - проводиться авторами при створенні подій в особистому кабінеті. Автори можуть редагувати або видаляти свої матеріали.

Портал «Мемуарист» є суто інформаційним для широкого кола читачів і не надає можливості для ведення політичних, релігійних та інших дебатів.

Авторські права на опубліковані матеріали за замовчуванням закріплюються за розмістили їх учасником. Для пошуку та ознайомлення з матеріалами реєстрація не потрібна.

HSTRY - інструмент для створення інтерактивних таймліній


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.