Volkswagen руйнує 12 міфів про електромобілі і показує реальну картину. ЧАСТИНА 3

9) Електромобілі небезпечні для пішоходів!
Автомобіль такого типу безпечний для міського руху, оскільки здатний видавати штучні звуки, ділиться новинами АвтоХаб Евротерминал


Різниця між звичайною машиною і електрокаром в тому, що в нього немає двигуна внутрішнього згоряння. Це робить його роботу дуже тихою, що само по собі вже можна назвати істотною перевагою. Виробники акцентують увагу, що у пішоходів просто немає причин думати, що електромобілі небезпечні для них.

При швидкості 30 км / ч ID 3 видає характерний для неї футуристичний звук. Важливо знати, що цей звуковий сигнал вже з літа 2019 року стало обов'язковим для всіх електрокарів. Такі електромобілі як ID 3 додатково оснащені всебічної допомогою і системою безпеки. Цього вимагають прийняті високі стандарти безпеки, і виробник їх зобов'язаний дотримуватися.

10) Вони дивні!
Ще одна перевага електромобіля, яке багато хто не враховують - це не тільки велика швидкість, але і підвищений комфорт.

Перша поїздка в електрокарі для багатьох досить весела. Випущена модель Volkswagen ID розганяється до 100 км за 2,25 секунди. Як тільки водій натискає акселератор його відразу утискує в крісло. Такі відчуття можна порівняти з польотом в літаку.

Це досить легко пояснюється. У електричного двигуна з самого початку є доступ до крутного моменту. До цього додається динамічна стійкість на дорозі. Вона забезпечується за рахунок розміщення батареї в підлозі машини.

Volkswagen ID комфортний для поїздки. Всередині є достатня кількість місця для ніг за рахунок відсутності двигуна внутрішнього згоряння, коробки передач, центральної панелі. Перший же тест-драйв дозволить зрозуміти, за що цей автомобіль люблять і чому ж не варто вірити в неперевірену інформацію про нього.

11) Електромобіль виглядає непримітно і нудно
Якщо пілотні моделі електрокарів дійсно могли відрізнятися дивним дизайном, то зараз виробники випускають машини, які зовні практично не відрізняються від авто з ДВС. З першого погляду досить важко відрізнити електричний Golf від звичайного.

Але і тут вже проглядається тенденція до змін. Моделі Volkswagenіз серії ID вже дуже скоро будуть приковувати погляди досить футуристичним дизайном. Зміниться й інтер'єр. Дизайнери розроблять варіант на різний смак. Моделі такої серії планують випускати в великій різноманітності - від компактних машин до позашляховиків.

12) Мало сировини для виробництва
Дефіциту сировини в світі немає. Завдяки технології виробництва акумулятора з літію є прогноз, що матеріалу вистачить ще для 1 млрд машин. Це припущення зроблено без урахування, що батареї постійно удосконалюються. Найближчим часом буде використовуватися на 6-12% менше кобальту. Важливо врахувати і той факт, що старі батареї планують переробляти. Рівень утилізації повинен дійти до 97%, в результаті буде вимагатися обмежена кількість ресурсів.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.