5 екологічних програм для повсякденного життя

 5 екологічних програм для повсякденного життя


Гід для вегетаріанців, польові атласи, сортування відходів і додатки для дітей - представляємо 5 екологічних програм російською мовою ділиться компанія Евротерминал в рамках соціального проекту Суботня online STEM-школа

Щаслива Корова

«Щаслива корова» - це мобільний вегетаріанський гід, який допоможе вегетаріанцям і веганам знайти місця, де вони будуть відчувати себе комфортно, і де є страви, які їм підходять.

Творці програми, самі вегетаріанці, придумали його для того, щоб вирішити часту проблему вегетаріанців - пошук кафе або іншого закладу, де подаються страви, які підходять вегетаріанцем і веганом. За допомогою «Щасливої корови» можна легко і швидко орієнтуватися в будь-якому місті Росії і знайти вегетаріанський ресторан, магазин, пекарню, йога-центр і будь-яке інше дружелюбне вегетаріанці заклад.

ЕкоГід: Птахи і Голоси

«ЕкоГід: птиці і голоси» - це перший польовий визначник-енциклопедія птахів, пташиних гнізд, яєць і голосів птахів Росії. Додаток містить 206 видів птахів - кожен супроводжується докладним описом птиці, її фотографією, малюнком і голосом (який навіть можна встановити як рингтон на дзвінок прямо з додатку).


Додаток, яким може користуватися навіть не фахівець, включає в себе три складові частини: 1) визначник птахів, гнізд і яєць; 2) атлас-енциклопедія; 3) підручник з анатомії, фізіології і екології птахів.


Крім того, важливо, що додаток працює навіть без мережі - його можна взяти з собою на прогулянку в ліс, в похід, на дачу, в експедицію, на полювання чи риболовлю і визначати птахів за зовнішнім виглядом, по голосу, по знайденим гнізд і / або яйцям (шкаралупах), а також по голосам - прямо в природі.


Серед інших додатків «ЕкоГіда» можна знайти гід по квітам, рибам, деревам і рептиліям.


Ecokids

«Ecokids» - це додаток білоруських розробників, яке в ігровій формі навчить найменших правильно сортувати відходи, берегти воду і електроенергію.


Еко-територія

Додаток «Еко-територія», яке розробили переможці Іркутського еко-Хакатона Андрій Черкашин і В'ячеслав Стрекаля за підтримки Теплиці соціальних технологій, здійснює пошук еко-об'єктів.


Додаток шукає і показує пов'язані з екологією об'єкти міської інфраструктури Іркутська:


парки, сквери, сади, садиби - місця відпочинку городян і гостей міста;

еко-магазини - магазини, що пропонують екологічне харчування, одяг;

предмети побуту;

пункти прийому вторсировини і відходів;

організації, які контролюють, допомагають, вирішальні, що піднімають проблеми екології міста.

Додаток прокладає маршрути з голосовим оповіщенням до цікавлять,, показує відстань до них, адреси, телефони і сайти. У базі 70+ об'єктів.


Додаток працює як розширення для геолокаційні браузера доповненої реальності LayAr. Підходить для iOS і Android.

BabyBus

«BabyBus» - це ще одне екологічне додаток для дітей. За допомогою програми діти дізнаються про те, які бувають категорії сміття, як сортувати сміття, переробляти відходи, робити компост для саду та захищати землю.




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

6 книг, які допоможуть краще зрозуміти 2021 рік. Частина 3.