І автомобілю легше, і господареві вигідно. Як безкоштовно замінити несправний каталізатор

 Щоб замінити в машині вийшов з ладу каталізатор на новий, доведеться сильно розщедритися. 

Is Car Repair Insurance Worth It? – Forbes Advisor
Ціни на оригінальну деталь варіюються від 30 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, та ще майстру за роботу потрібно заплатити. Але альтернатива є - можна замінити каталізатор полум'ягасником. Тим більше що зараз це можна зробити абсолютно безкоштовно.
Автосервіс Евротерминал ось уже 4 роки лікує автомобілі, встановлюючи в них пламегасители від перевірених заводів-виробників. Зараз послугою можна скористатися безкоштовно. При цьому, як і завжди, майстри дають гарантію 100 тисяч кілометрів пробігу або 3 роки експлуатації. Єдина плата за роботу - зіпсований каталізатор. Його утилізацією займеться автосервіс.

Акція актуальна для наступних марок автомобілів: Renault, Jaguar, Lexus, Audi, Infiniti, Toyota, Mitsubishi, Opel, BMW, Hyundai, Seat, Volkswagen, Chevrolet, Citroen, Mercedes, Porsche, Haval, Honda, Skoda, KIA, Subaru, Suzuki , Nissan, Peugeot.

Головна функція каталізатора полягає в очищенні вихлопних газів від токсичних речовин, які виробляє двигун внутрішнього згоряння. Каталітичний конвертер-нейтралізатор, як ще називають каталізатор, розташовується під капотом автомобіля. Продукція, що двигуном гази надходять в конвертер, який за частки секунди переробляє їх в нешкідливі з'єднання. Відбувається це завдяки керамічному фільтру з безліччю пір, покритих дорогими, що не піддаються корозії металами: платиною, паладієм і родієм. Звідси і значна вартість самої деталі. Розпечені гази розігрівають каталізатор і вступають в реакцію з металами. На виході виходять менш шкідливі для навколишнього середовища речовини.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.