Mustang Mach E — електромобіль з легендарним ім’ям. Частина 2

 Mustang Mach E — електромобіль з легендарним ім’ям. Частина 2

Name goes a long way!

Ім'я "Мустанг" найкраще підходить саме першому електрокару від Ford. Чому? Посудіть самі. Як і його тезка з 60-х, цей автомобіль - поки ще темна конячка в цифрових 20-х. Він скромний, але виглядає стильно. І найголовніше - він схожий на Pony - такий собі електро коник-Горбоконик, верхи на якому не зміниш собі шию, новини від АвтоХаб Евротерминал

А щоб не плутатися в меню вибору бажаної моделі, покупцям слід звертати увагу на маленький значок в імені електрокара - букву Е. Адже традиційний Mustang все ще гарчить і живе. І до останнього живе петрол-Хеда залишиться на конвеєрі у Флет Рок, штат Мічиган.

Нехай буде Mustang Mach E

Мустанг з приставкою "Мач Е"? Саме так, без імені Ford в назві і блакитного овалу на кормі, перший електрокар-кросовер від Ford Motor Company під звуки даб-степу був представлений в кінці 2019 року в Лос Анджелесі. Компанія робить на нього великі ставки і планує масові продажі на всіх континентах.


При першому погляді на автомобіль створюється враження про стирчать звідусіль «вухах» Tesla. Це і прилизаний форм-фактор від Model Y з гладкими панелями дверей, і величезний планшет на центральній консолі. Але, придивившись уважніше, помічаєш безліч унікальних хитрощів як в дизайні, так і в функціоналі.


Наприклад, якщо передок Tesla більше нагадує обличчя Нео на допиті у агента Сміта, то вигляд e-мустанга прикрашає стильний ламаний еліпс зі стрибків підсвічується конячкою в центрі, а рельєфний капот і загострені фари натякають на спорідненість з бензиновим побратимом. Фамільні ДНК-риси проглядаються і в зубастих задніх ліхтарях, і в м'язистих стегнах над задніми арками і в лінії купе. Хвилиночку! Це ж не …

Електричне НЕ купе

Mustang Mach E - це класичний п'ятидверний хетчбек зі збільшеним дорожнім просвітом. Похила лінія задньої стійки виконана з оптичним обманом. Пофарбована в чорний колір рамка скляного даху частково переходить в задні двері і тому створюється враження про купе. Втім, «мене обманювати не складно ...» - задні пасажири будуть раді такому обману заради збереження простору над головою.

Mustang Mach E - електромобіль з легендарним ім'ям



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.