Open space Мустанга 2020. Частина 1

 Open space Мустанга 2020.  Частина 1

Двері електричного Мустанга оснащені маленькими кнопочками, натискаючи на які електроприводної механізм виштовхує їх на 7-8 см. Далі ти можеш потягнути за крихітну ручку на передніх дверях, або захопити спеціальну пластикову накладку всередині задніх. Доступ до автомобіля забезпечує традиційна для марки Ford цифрову клавіатуру з кодом або додаток на смартфоні. Корисною фішкою цього додатка є те, що можна не тільки опустити / підняти вікна, але і перевірити стан заряду батареї або запрограмувати час поїздки для прогріву або охолодження салону, новини від АвтоХаб Евротерминал

Правда, до капоту доступ залишився традиційним. Водієві потрібно смикнути важіль внизу в зоні лівої стійки. Така функція виглядає архаїчно на тлі Діджитал-доступу. Зате під капотом розміщений практичний багажний 100-літровий відсік з дренажними каналами для води. Невже власник електромустанга стане перевозити в ньому рибу або розсаду для дачі?

На борту електрокроссовера

У салоні Mustang Mach E відомих фамільних рис в досить скромному інтер'єрі ледве набереться в дитячу жменю. Матеріали обробки, за заявою виробника, виконані з повністю переробляється пластика і штучної шкіри в дусі екопроізводства. Щоб оживити інтер'єр, дизайнери розмістили емблему летить жеребця на всю ширину маточини керма. Напевно, щоб не переплутали з Model Y. Величезний центральний дисплей так і провокує позлорадствовать про «знову передрали з Тесли». Але немає!

Незважаючи на зовнішню схожість з «Тесла», 15,5-дюймовий планшет Mustang'a - самостійна розробка Ford. Він має постійну синхронізацію з хмарним сервісом і смартфоном власника. Крім того, в меню планшета можна встановити кілька профілів, в яких збережені не тільки індивідуальні настройки у вигляді комфортної температури або установки сидіння, але і інформація про манеру їзди водія і його звичних маршрутах. Залежно від цих даних бортовий асистент повідомляє про різних запасах ходу для різних водіїв, пробках на дорозі і вільних паркувальних місцях на шляху.

Оригінальним рішенням виглядає «крутилка» гучності преміальної аудіосистеми Bang und Olufsen. Вона не має електронного зв'язку з виконавчими контактами, але її внутрішня поверхня імітує дотик пальців до екрану. Екран налаштований таким чином, що якщо під час дотику до нього палець випадково зіскакує з повзунка обігріву сидінь, то сам віртуальний повзунок залишається доступним для регулювання.

Mustang Mach E - електромобіль з легендарним ім'ям



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

7 женщин-лидеров, которые были избраны на высшие должности

Всемирная база данных достопримечательностей для путешествий и развлечений.

Какие европейские страны предлагают больше всего возможностей для орнитологического туризма?